Що таке електропіч і для чого вона потрібна?
Сучасна електрична піч може зовні схожа на звичайну мікрохвильовку, але це не зовсім так. Відмінності від стандартного обладнання полягають в тому, що страви, приготовані в електропечі, виходять більш насиченими та смачними. Електропечі від сучасних виробників оснащені двома нагрівальними елементами, які забезпечують ефективне та якісне обігрівання їжі. Наприклад, для приготування смачної піци достатньо використовувати один ТЕН (нагрівальний елемент). Для приготування більш важкої їжі (риби чи м'яса) знадобиться робота всіх компонентів. Багато електричних печей мають ряд корисних функцій, серед яких основні:
Наявність таймера (відкладений початок роботи печі);
Можливістю обертання;
Додаткові полички;
Звукова індикація для повідомлення про готовність страв;
Ручки, стійкі до жару і тепла;
Можливість блокування дверей плити від дітей;
Можливість конвекції та розморожування страв;
Функція підтримання температурного режиму.